zondag 2 juli 2017

1 juli : Puerto Viejo

Deze morgen om 09u00 de boot op. Dag Tortuguero, het was schitterend. Mooi hotel, vriendelijke staff, prima gids, lekker eten en veel beestjes gezien.

Dan met het busje terug naar het hotel waar we vorige keer hebben ontbeten. Nu was er lunch voorzien. Hier was ook de afspraakplaats om onze auto voor de komende 23 dagen in ontvangst te nemen. We namen afscheid van onze Engelse vrienden – de Gran Canarezen gingen terug met het vliegtuig. Op het afgesproken uur kwam de kerel van het autoverhuurbedrijf eraan met de auto : een Daihatsu Terios 4x4 met GPS ! Alles nagekeken, de verzekering – all in – in orde gebracht en weg waren wij, richting Limon en Puerto Viejo, een trip van ongeveer 2u30. Alles verliep vlotjes, we reden door kleine dorpjes en bananenplantages en het was droog. Geen regen. Net voor Limon bij een afslag een opstopping. Met moeite ons tussen de toeterende auto’s gewrongen. Daarna alles weer rustig. De weg liep langs de Caraibische kust en de zon scheen nog steeds. Rond 16u30 waren we op onze bestemming, Azania Bungalows. 



Dit kleine resort bestaat uit 10 afzonderlijke bungalows in een mooie tropische tuin. Op het terras van onze bungalow hing een hangmat waar TM gelijk inkroop.


Onze pijp is weeral uit. Nu onder de wol. Slaapwel.

1 opmerking:

Vrijdag 6 juli : Bewolkt. Pffft. Na weer een overdadig ontbijt vertrokken voor een rondrit door het NP. We gingen van Potes over d...