zaterdag 22 juli 2017

20 juli : San Gerardo De Dota

Deze morgen de boot genomen om 07u00. De tocht naar Sierpe ging vlotjes, kalme zee. De auto stond nog steeds op dezelfde plaats. Even de parking afrekenen, 12$, en dan op weg. Onze Belgische vrienden gingen dezelfde kant uit dus die gingen we in de Savegre wel terugzien. Eerst een stuk kustweg tot voorbij Dominical en dan de bergen in. Leuke smalle baantjes die omhoog gingen. Het duurde niet lang of we zaten weer in de wolken. Ik gaf het commando over aan TM. Toen de wolken optrokken kregen we prachtige landschappen te zien. En het koelde af. Aan de kust was het een 37 graden, nu ging het richting 15. Frisjes dus. 




De laatste 10 km ging over onverharde weg. Geen gravel maar kapotgereden asfalt met putten. Rustig aan dus. Omhoog en omlaag in 1ste versnelling, ik weet niet hoeveel benzine we er hebben doorgedraaid maar het zal wel dik tegen de 18 liter zijn.

Rond de middag reden we het domein van de Savegre Lodge binnen. Deze ligt in een vallei naast de Savegre rivier. Frisjes maar mooi. Een mooie tuin met veel bloemen en dus veel vlinders en vogels. We kregen een ruime bungalow met 2 king size bedden, terras, badkamer kluisje en zeeeer belangrijk een elektrisch vuurtje.




De rest van de tijd doorgebracht in de tuin en vogeltjes gespot.





Happy hour in de bar en een lekkere dikke hamburger als diner. Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6 juli : Bewolkt. Pffft. Na weer een overdadig ontbijt vertrokken voor een rondrit door het NP. We gingen van Potes over d...