woensdag 12 juli 2017

11 juli : Manuel Antonio

Deze morgen na het ontbijt ingepakt en hop de auto in richting Manuel Antonio aan de Pacific. Eerst nog anderhalf uur de bumpy road, pfft.

Er waren gieren aant rondcirkelen boven in de lucht en plotsklaps maakte er ene een landing op een paaltje vlak naast de auto, een kalkoengier.



We reden door prachtige landschappen met mooie vergezichten. Eens de bumpy road voorbij ging het rijden supervlot. We passeerden een rivier met ….. krokodillen ! Supervette beesten. Niet de moment om pootje te baden.







Lunch aan zee met een hamburger in een surfers cafe, Tegen 3 uur waren we op onze bestemming, Hotel Tabulia Tree. Lekker warm, zo’n 30 graden en …. regen met donder en bliksem.


De was ingeleverd, uitstappen gepland en een plons gemaakt in het zwembad. We zagen 2 toekans in een boom verderop. Daarna naar de bar : Costa Rica speelt tegen Canada in de Gold Cup Soccer 2017. Diner met rijst en kip voor mij en voor TM rijst met zeevruchten. Lekker. Subiet naar bed, de airco staat aan. Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6 juli : Bewolkt. Pffft. Na weer een overdadig ontbijt vertrokken voor een rondrit door het NP. We gingen van Potes over d...