woensdag 4 juli 2018

Dinsdag 3 juli :

In de stad toert zo een hop on – hop off bus rond. Die gaat langs alle bezienswaardigheden en je kan op of afstappen waar je maar wil. Een ticket blijft 24u geldig. Lekker weertje dus wij op het dak en lekker de toerist uitgehangen. We zagen het maritiem museum, het casino, het grote park, het voormalig zomerverblijf van Alfons XIII, het Palacio de la Magdalena, de stranden waaronder El Sardinero, het lokale sportpaleis en het voetbalstadion van Racing Club de Santander.





De hele toer gedaan en afgestapt om naar het paleis te gaan kijken. Dit ligt in een mooie groene omgeving vlak bij de zee. Plotseling werden we verrast door 2 Euro Fighters van de Spaanse luchtmacht die een paar keer met overdonderend geraas laag kwamen overvliegen.



Te voet naar het strand gewandeld om daar te lunchen. Dan terug op de bus gewacht om naar het hotel te gaan. Morgen verkassen naar de Picos de Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6 juli : Bewolkt. Pffft. Na weer een overdadig ontbijt vertrokken voor een rondrit door het NP. We gingen van Potes over d...