woensdag 27 juni 2018

Woensdag 27 juni :

Bewolkt maar toch nog een 25 graden. We gaan met het openbaar vervoer – de bus dus – naar de stad. De auto laten we staan. We hebben een halte vlak voor onze deur. Gemakkelijker kan niet.

Afgestapt in de oude stad. Leuke smalle straatjes met veel volk. We bezochten de basiliek Santa Maria del Coro, de Iglesia de San Vincente, het Plaza de la Constitution en het stadhuis.





Langs de haven het Aquarium bekeken. Er was zo een glazen tunnel waar de haaien rondom zwommen. Leuk. Dan een boottochtje gedaan om de stad eens vanuit een ander oogpunt te bekijken.



Rond een uur of 2 was het lunchtijd. Alle bars zaten overvol. Wij toch nog een plaatsje kunnen bemachtigen en wat tapas besteld samen met een glaasje rode wijn. Speciaal en lekker en goedkoop !





Hierna de promenade afgelopen en even een tussenstop ingelast voor een sangria en een biertje. Toen begon het te regenen. We hebben dan maar de bus terug naar het hotel genomen. Tijd om de blog bij te werken en even uit te blazen. Straks gaan we terug naar de resto om de hoek.


Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6 juli : Bewolkt. Pffft. Na weer een overdadig ontbijt vertrokken voor een rondrit door het NP. We gingen van Potes over d...