woensdag 27 juni 2018

Dinsdag 26 juni :

We besloten om toch nog even langs St.-Emilion te rijden alvorens richting Spanje te trekken. Het was maar 50km rijden. Goede keuze, leuke plek en veel toeristen. Overal wijn te koop aan ook soms onbetaalbare prijzen, zie hieronder.





Van daaruit onze reis verdergezet, nog een 300 km naar San Sebastian. Ondertussen bleef de temperatuur maar oplopen. Piek was 34 graden, pffft.

Omstreeks 16u00 aangekomen in ons hotel, het Leku Eder. Mooie kamer en badkamer, vriendelijk personeel. Mooi uitzicht op de zee. We kregen 2 adresjes om te dineren s’avonds en we kozen voor het dichtste, een 500m van ons hotel.




San Sebastian ligt aan een baai met aan weerskanten een heuvel en in het midden van de baai een eiland. We zaten op een van die heuvels. Bovenop die heuvel ligt een pretpark, een beetje oubollig wel. Er wordt 3,50€ toegang gevraagd op de weg. De resto die we hadden gekozen lag net binnen de perimeter van het pretpark en het was nog geen 20u00 (sluitingstijd) dus moesten we dokken.
Vanop het terras van het resto heb je een prachtig uitzicht over de stad. TM een lekker visje en ik een stukje vlees overgoten met een Rioja roseetje. Als afsluiter een goeie grote smakelijke Carlos Primero …


Morgen de stad verkennen en pinxtos eten ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6 juli : Bewolkt. Pffft. Na weer een overdadig ontbijt vertrokken voor een rondrit door het NP. We gingen van Potes over d...